KERDISETO

Το KERDISETO είναι ένα site με προτάσεις για δωρεάν διαγωνισμούς

Διάλεξε το δώρο, βρες σε μας το διαγωνισμό και… KERDISETO!

 

 

 

KERDISETO

Κέρδισε ταξίδια, laptop, iphone, ipad, προσκλήσεις, μετρητά, δωροεπιταγές, games, κοσμήματα, DVD, CD, spa, εισιτήρια, βιβλία, φωτογραφικές μηχανές, κινητά τηλέφωνα …..

Σύνοψη

Το KERDISETO είναι ένας ιστότοπος παροχής ενημέρωσης και προβολής Δωρεάν Online Διαγωνισμών, οι οποίοι διοργανώνονται καταρχάς στην Ελλάδα.

Αποστολή

Το KERDISETO φιλοδοξεί να αποτελέσει το όχημα μίας win-win σχέσης των χρηστών του διαδυκτίου και των διοργανωτών διαγωνισμών, έχοντας σαν κυριώτερες επιδιώξεις:

  • Να ενημερώνει έγκαιρα τους χρήστες του διαδυκτίου, για όλους τους δωρεάν online διαγωνισμούς, με δώρα ταξίδια, μετρητά, οικιακές συσκευές, υπολογιστές, κινητά, netbook, laptop, προσκλήσεις, DVD κλπ.
  • Να παρέχει στους διοργανωτές των διαγωνισμών, χώρο για την προβολή των διαγωνισμών τους.

Περιγραφή

Το KERDISETO δημοσιεύει διαγωνισμούς, οι οποίοι παρέχονται δωρεάν. Πηγές του αποτελούν η έρευνα στο διαδίκτυο και την αγορά. Το περιεχόμενο του site ενημερώνεται καθημερινά με την πρόσθεση νέων διαγωνισμών.

Το KERDISETO γεννήθηκε μέσα από το χόμπι ορισμένων, να αναζητούν στο διαδίκτυο δωρεάν διαγωνισμούς. Το χόμπι αυτό έφτασε πλέον στα όρια της… πόρωσης, μόλις κερδήθηκαν τα πρώτα μεγάλα δώρα (iPhone και Wii).

Το KERDISETO επιχειρεί, χρησιμοποιώντας την εμπειρία των συντακτών του, να σας ενημερώνει για τους διαγωνισμούς που τρέχουν αυτή τη στιγμή, ώστε να δηλώνετε συμμετοχή, αυξάνοντας τις πιθανότητές σας να κερδίσετε κάποιο δώρο.

Διευκρινήσεις – Aποποίηση Eυθυνών (Disclaimer)

Το KERDISETO είναι ένα site με προτάσεις για δωρεάν διαγωνισμούς, οι οποίοι όμως κυρίως δεν διενεργούνται από αυτό (όσοι διαγωνισμοί διοργανώνονται από το KERDISETO το αναφέρουν ως διοργανωτή). Η ευθύνη νομιμότητας και ποιότητας ανήκει συνεπώς, αποκλειστικά και μόνο σε αυτούς που τους διενεργούν.

Όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες προσφέρονται χωρίς καμία δέσμευση άμεσης ή μελλοντικής αγοράς.

Σε κάποια από τα site είναι πιθανό να απαιτείται εγγραφή με χρήση e-mail ή λοιπών στοιχείων. Συστήνουμε πάντα να είστε προσεκτικοί στην αποστολή στοιχείων καθώς το KERDISETO δεν δύναται να ελέγξει όλες τις πηγές.

Επίσης πριν αποστείλετε τα στοιχεία σας (τηλέφωνο, email) για κάποιον διαγωνισμό, συνιστούμε να διαβάσετε όρους του διαγωνισμού (αν υπάρχουν) για να μάθετε πώς θα χρησιμοποιηθούν αυτά τα στοιχεία. Το πιθανότερο είναι μελλοντικά να δεχθείτε στο email σας διαφημιστικά μηνύματα από τις εταιρίες αυτές, αλλά με δυνατότητα να κάνετε unsubscribe όποτε επιθυμείτε

Η συμμετοχή σε διαγωνισμούς σε Facebook Fan Pages σε πολλές περιπτώσεις θα έχει ως αποτέλεσμα ο τοίχος σας να εμφανίσει αυτόματες αναρτήσεις σχετικές με τους διαγωνισμούς αυτούς. Αν αισθάνεστε ότι κάτι τέτοιο είναι spam, τότε μετά τις συμμετοχές σας, να τσεκάρετε τον τοίχο σας και διαγράψετε όσες αναρτήσεις δεν θέλετε (εκτός κι αν αυτό αντιτίθεται στους όρους του διαγωνισμού).

Για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που δωρίζονται, την ευθύνη για την ποιότητα έχουν οι πάροχοί τους.

Το KERDISETO δεν φέρει καμία ευθύνη για την υλοποίηση όσων παρέχονται δωρεάν.

Για το περιεχόμενο των διαφημιστικών μηνυμάτων αποκλειστικά υπεύθυνος είναι ο διαφημιζόμενος. Το KERDISETO δε φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των διαφημίσεων και των ιστότοπων στους οποίους παραπέμπουν.

To KERDISETO χωρίς να εγγυάται και συνεπώς χωρίς να ευθύνεται, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στον διαδικτυακό τόπο www.kerdise-to.gr να είναι πλήρεις, ακριβείς, επίκαιρες και σαφείς.

Ωστόσο, σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, το KERDISETO δεν ευθύνεται για λάθη, παραλείψεις, ή οποιεσδήποτε ελλείψεις που αφορούν στις πληροφορίες, για καθυστερήσεις ή διακοπές ή αδυναμία μεταδόσεως των πληροφοριών ή για οποιαδήποτε ζημία προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη λόγω της χρήσεως αυτών των πληροφοριών.

 

Το περιεχόμενο του διαδικτυακού τόπου δεν συνιστά οικονομική, νομική ή άλλη συμβουλή, παρότρυνση ή προτροπή για τη διενέργεια οποιασδήποτε επενδυτικής ή άλλης πράξεως και το KERDISETO ουδεμία ευθύνη φέρει για τη χρήση του διαδικτυακού τόπου από τους επισκέπτες / χρήστες, οι οποίοι ενεργούν με βάση την ιδιωτική τους βούληση.

Ασφάλεια του Διαδικτυακού Τόπου

Πρόσβαση στον διαδικτυακό τόπο παρέχεται με πρωτοβουλία του επισκέπτη / χρήστη και όχι του KERDISETO. Ο επισκέπτης / χρήστης του διαδικτυακού τόπου είναι αποκλειστικά υπεύθυνος να διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό (π.χ. προσωπικό υπολογιστή), λογισμικό, τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό καθώς και οποιαδήποτε υπηρεσία που είναι αναγκαία για να αποκτά πρόσβαση στον διαδικτυακό τόπο.

Ο χρήστης είναι επίσης υπεύθυνος για την προστασία του συστήματός του από ιούς και άλλο κακόβουλο λογισμικό. To KERDISETO  έχει λάβει, στο μέτρο του δυνατού, όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για την προστασία του διαδικτυακού τόπου από ιούς και άλλο κακόβουλο λογισμικό και ελέγχει με συστήματα ασφαλείας την πρόσβαση στις ιστοσελίδες για την αποτροπή επιθέσεων και άλλων μη επιτρεπόμενων ενεργειών, δεν εγγυάται όμως ότι το περιεχόμενο του διαδικτυακού τόπου είναι ελεύθερο ιών, λαθών και άλλων επιζήμιων στοιχείων και δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε ζημία προκληθεί στον ως άνω εξοπλισμό του χρήστη, στο λογισμικό ή στα αρχεία του, καθώς και για οποιαδήποτε ζημία που μπορεί ο χρήστης να υποστεί από τις ανωτέρω αιτίες.

Ζεύξη με άλλα sites

Το KERDISETO παρέχει πρόσβαση μέσω links σε άλλες ιστοσελίδες του παγκόσμιου ιστού (World Wide Web). Το KERDISETO δεν ελέγχει αυτά τα sites, και η πρόσβαση σε αυτά γίνεται αποκλειστικά με δικό σας κίνδυνο.

Το KERDISETO καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να διασφαλίσει ότι, κάθε ζεύξη στο KERDISETO σας στέλνει σε ένα χρήσιμο σημείο στο Internet. Ωστόσο, οι ιστοσελίδες και οι διευθύνσεις αλλάζουν με ραγδαίους ρυθμούς, και για τον λόγο αυτό το KERDISETO δεν μπορεί να εγγυηθεί για το περιεχόμενο κάθε site με το οποίο παρέχουμε ζεύξη.

Επιπλέον, κάθε ιστοσελίδα μπορεί να ακολουθεί διαφορετική πολιτική περί προστασίας του προσωπικού απορρήτου. Θα πρέπει συνεπώς πάντα, να ελέγχετε την πολιτική περί προστασίας του προσωπικού απορρήτου του συγκεκριμένου site που επισκέπτεστε, για να γνωρίζετε τα δικαιώματά σας.

Προσωπικά Δεδομένα

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη / χρήστη του διαδικτυακού μας τόπου διέπεται από τους παρόντες Όρους Χρήσεως, τα οριζόμενα στο Ελληνικό Δίκαιο (Ν. 2472/1997, όπως ισχύει και τις διατάξεις κανονιστικού χαρακτήρα) και τις Αποφάσεις, Οδηγίες και Κανονισμούς της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr).

 

Τα στοιχεία αυτά, με την επιφύλαξη της επόμενης παραγράφου, δεν γνωστοποιούνται σε τρίτους, με εξαίρεση την εφαρμογή σχετικών νομικών υπαγορεύσεων περί γνωστοποιήσεώς τους προς τις αρμόδιες και μόνο Αρχές.

 

To KERDISETO  διατηρεί τα παραπάνω στοιχεία και τα επεξεργάζεται για λόγους επικοινωνίας, στατιστικούς και βελτιώσεως των παρεχόμενων υπηρεσιών του.

 

Ο επισκέπτης / χρήστης παρέχει με τη χρήση του παρόντος διαδικτυακού τόπου τη συγκατάθεσή του στο KERDISETO, να χρησιμοποιηθούν αυτά τα στοιχεία από τo KERDISETO  για λόγους επικοινωνίας, στατιστικούς και βελτιώσεως των παρεχόμενων υπηρεσιών του.

 

Σε κάθε περίπτωση, ο επισκέπτης / χρήστης του διαδικτυακού μας τόπου έχει δικαίωμα προσβάσεως και αντιρρήσεως σχετικά με τα τηρούμενα προσωπικά δεδομένα που τον αφορούν και αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας (πρόσβαση γίνεται με σχετική επιθυμία – ενημέρωση μέσο email προς το KERDISETO στο info@kerdise-to.gr).

Σημαντική Ανακοίνωση για ανήλικους

Προτού δώσετε το όνομα, τη διεύθυνση σας, κοινή ή ηλεκτρονική (δηλ.:e-mail) ή άλλα προσωπικά σας στοιχεία σε οποιονδήποτε στο Internet, φροντίστε να ρωτήσετε τους γονείς σας αν είναι σωστό.

 

 

 

Διάφορα​

Μπορεί να γίνεται ελεύθερα αναπαραγωγή ή αναμετάδοση της πληροφορίας που διατίθεται από τον ιστοχώρο αυτό με μοναδική υποχρέωση του χρήστη την σε κάθε περίπτωση αναφορά

στην πρωτογενή πηγή, δηλαδή στον παρόντα ιστοχώρο

 

Σε περίπτωση που κάποια ανάρτηση περιέχει μη νόμιμα, ανακριβή στοιχεία ή θίγει με οποιοδήποτε τρόπο, επικοινωνήστε μαζί μας για να αφαιρεθεί άμεσα.

 

 

Τελευταία Ενημέρωση 20 Απριλίου 2013

Δημιούργησε το διαγωνισμό σου εντελώς δωρεάν