Ακολουθήστε μας!

  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
2nd Giveaway by “The Art of Being Woman” -2nd Smashbox Giveaway
Δώρα διαγωνισμού: 
Ένα lip gloss από τη Smashbox, από τη σειρά ‘Be legendary Lop Gloss Brillant A’ Levres’ στην απόχρωση Posy Pink
Προθεσμία για συμμετοχή: 
31/7/2017 - 00:00
Διοργάνωση από: 
The Art of Being Woman https://www.facebook.com/The-Art-of-Being-Woman-851477401641645/
Δικαίωμα συμμετοχής: 
Ελλάδας

Σχετικά με την απόχρωση, πρόκειται για μια φυσική nude ροδακινί απόχρωση που έχει ως βάση το ροζ & το καφέ χρώμα, αλλά κινείται ελαφρώς σε τόνους του μπεζ.Η απόχρωση που διάλεξα δεν ήταν τυχαία. Είναι ένα χρώμα που είναι πολύ in & τάση στο χώρο του μακιγιάζ. Κολακεύει τα χείλη ό,τι σχήμα & μέγεθος κι αν έχουν. Αν- για παράδειγμα- έχεις λεπτά, θα δώσει τη ψευδαίσθηση πως είναι σαρκώδη, ενώ αν είναι ήδη, θα τα αναδείξει. Πηγαίνει τόσο σε ανοιχτόχρωμες όσο και σε σκουρόχρωμες επιδερμίδες, ώστε όποια κι αν είναι τα χαρακτηριστικά της τυχερής, να της ταιριάζει απόλυτα. Επίσης, όποιο κι αν είναι το μακιγιάζ που προτιμάς, θα στο ολοκληρώσει τέλεια. Από εκείνα τα natural μακιγιάζ- σχεδόν άβαφτη μέχρι τα πιο grande βραδινά, η συγκεκριμένη επιλογή για τα χείλη είναι πολύ chic & safe.Το giveaway θα κρατήσει για μικρό χρονικό διάστημα. Θα ξεκινήσει από τις 8/7/17 και θα λήξει στις 31/1/17 00:00. Η ανάδειξη της νικήτριας θα γίνει δυο μέρες μετά.Οι όροι της συμμετοχής είναι φιλικοί και περιλαμβάνουν τα εξής βήματα:
© Να κάνεις εγγραφή στο Blog μου (υποχρεωτικό βήμα - 3 συμμετοχές)
© Να κάνεις like στη σελίδα του TheArt of Being Woman στο Facebook (υποχρεωτικό βήμα - 2 συμμετοχές)
©Να κάνεις εγγραφή στο κανάλι μου στο Youtube ( = Θεανώ-Νανά Μιχαήλ-3 συμμετοχές)
© Να κοινοποιήσεις Δημόσια τη φωτογραφία με το διαγωνισμό που θα βρεις στη σελίδα του Blog στο Facebook με την ένδειξη «Διαγωνισμός Smashbox by The Art of Being Woman » & #TheArtOfBeingWomanBlog (1 συμμετοχή ανά κοινοποίηση)
© Να μου tag-άρεις τουλάχιστον δυο φίλες σου κάτω από την ίδια φωτογραφία του διαγωνισμού που θα βρεις στη σελίδα (1 συμμετοχή ανά Tag)

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας