Ακολουθήστε μας!

  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
Κέρδισε 1 θέση στο σεμινάριο παγκόσμιας εμβέλειας Απεριόριστη Δύναμη με τον κορυφαίο εμψυχωτή Anthony Robbins
Δώρα διαγωνισμού: 
1 θέση VIP στο 4ήμερο παγκόσμιας εμβέλειας σεμινάριο Απεριόριστη Δύναμη (UPW - Unleash the power within) που θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο
Προθεσμία για συμμετοχή: 
31/1/2017 - 23:59
Διοργάνωση από: 
Εκδόσεις Διόπτρα
Δικαίωμα συμμετοχής: 
Ελλάδας

Oι εκδόσεις Διόπτρα με αφορμή την κυκλοφορία του νέου βιβλίου του κορυφαίου δασκάλου στην ψυχολογία της ηγεσίας και στην προσωπική μεταμόρφωση Anthony Robbins Απεριόριστη δύναμη διοργανώνουν μεγάλο διαγωνισμό όπου μετά από κλήρωση ένας τυχερός θα κερδίσει ένα (1) εισιτήριο VIP στο 4ήμερο σεμινάριο «Απεριόριστη Δύναμη» (UPW - Unleash the power within) που θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο 27-30 2017 στο εκθεσιακό κέντρο Excel London από τον κορυφαίο εμψυχωτή στον κόσμο Anthony Robbins.

Το VIP εισιτήριο περιλαμβάνει: VIP Seating, Fire-walk experience, Course materials, Registration materials. Ο νικητής θα διαμένει σε δίκλινο δωμάτιο στο ξενοδοχείο Travelodge Excel το οποίο απέχει μόλις 800 μέτρα από το Excel London, το εκθεσιακό κέντρο που θα διεξαχθεί το σεμινάριο. Παρέχονται τα αεροπορικά εισιτήρια από και προς το Λονδίνο με αναχώρηση 26 Απριλίου 2017 και επιστροφή 1η Μαΐου 2017. Η επιλογή των αεροπορικών εισιτηρίων θα γίνει από τις Εκδόσεις Διόπτρα.

Ο νικητής θα ανακοινωθεί την 1η Φεβρουαρίου 2017 μετά από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά στα γραφεία των Εκδόσεων Διόπτρα και θα ειδοποιηθεί τηλεφωνικά ή με email ή με επιστολή.

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας