Ακολουθήστε μας!

  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube

Title

Διαγωνισμός KERDISETO-Relkon Hellas με δώρο σταντ πλαστικά αυγά με το θέμα της επιλογής των νικητών

Γνωρίστε το Δωροθέτη μας

H δημιουργία της Relkon το 1997 είναι η κατάληξη ενός ονείρου που είχε  σαν στόχο την δημιουργία μιας εξειδικευμένης εταιρίας σοκολάτας με όραμα το τρίπτυχο ΠΟΙΟΤΗΤΑ-ΠΟΙΚΙΛΙΑ-ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ. 

Η Relkon Hellas σήμερα 2016: 

  1. Διαθέτει την μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων, με πάνω από 1000 εξειδικευμένους κωδικούς, οι οποίοι την καθιστούν αυτή τη στιγμή την πληρέστερη εταιρία με σοκολάτα και ζαχαρώδη στην ελληνική αγορά.
  2. Έχει παρουσία σε πάνω από 2.000 σημεία λιανικής Πανελλαδικά.
  3. Έχει δικαιώματα για γλειφιτζούρι και παιχνίδι με τις WARNER,MATTEL,NICKELODEON.
  4. Έχει την VENDI, την πιο καταξιωμένη και με κλινική μελέτη σοκολάτα που περιέχει την γλυκαντική ουσία stevia.
  5. Συμμετέχει και προβάλει την Ελλάδα στην διεθνή έκθεη ISM εξάγοντας στην Ευρώπη και στην Μέση Ανατολή τα προιόντα VENDI και τα προϊόντα με δικαιώματα που παράγει.
  6. Έχει δεσπόζουσα θέση στον χώρο Γάμου-Βάπτισης με τα κουφέτα CRISPO, τα γλειφιτζούρια ARTLOLLY και τα mashmallow με την μεγαλύτερη ποικιλία.

Η Relkon έχει πάντα ως βασικό προσανατολισμό την καινοτομία, τον εκσυγχρονισμό και την διαφορετικότητα. Η εμπειρία μας και η τεχνογνωσία μας τόσα χρόνια στην διαχείριση Ευρωπαϊκών προϊόντων σοκολάτας, μας επιτρέπει να εξασφαλίζουμε κάθε στιγμή τον καλύτερο συνδυασμό ποιότητας και τιμής στον  Έλληνα επαγγελματία. Επίσης ακολουθώντας τις εξελίξεις στον χώρο της τεχνολογίας, προσπαθούμε να αναβαθμίζουμε τις υπηρεσίες που προσφέρουμε και να βελτιώνουμε την επικοινωνία  με τους πελάτες μας.

 

Oδηγίες Συμμετοχής στο διαγωνισμό

1. Κάντε Like στη σελίδα Relkon Hellas από κάτω (αν έχετε ήδη κάνει προχωρήστε σε βήμα (2)

2. Κάντε Like και σχόλιο  στη φωτο του διαγωνισμού που θα βρείτε εδώ

3. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα (Κάθε διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) και Facebook Profile δύναται να χρησιμοποιηθούν  άπαξ για μία και μοναδική συμμετοχή στην κλήρωση)

 

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας