Ακολουθήστε μας!

  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube

Title

Διαγωνισμός KERDISETO-ΧΑΡΤΣΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ με δώρο συλλεκτικές κούπες ΧΑΡΤΣΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ

Γνωρίστε το Δωροθέτη μας

Από το 1955 η εταιρεία μας, με τον διακριτικό τίτλο ΧΑΡΤΣΑΣ ΑΕ, δραστηριοποιείται στον τομέα της μεταφοράς εξυπηρετώντας ποικίλες ανάγκες μεταφορών από και προς όλα τα λιμάνια και τους σιδηροδρομικούς σταθμούς της Ελλάδας.
Οι τομείς που δραστηριοποιούμαστε είναι οι μεταφορές, οι συνδυασμένες μεταφορές, οι αποθηκεύσεις και η διαχείριση εμπορευματοκιβωτίων (containers).

Με 5 στρατηγικής σημασίας κέντρα μεταφόρτωσης και αποθήκευσης στην Ελληνική επικράτεια επικεντρωνόμαστε όλα αυτά τα χρόνια στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών προς τους πελάτες μας.

Το μεταφορικό έργο αποτελεί βασική παράμετρο στις υπηρεσίες της εταιρείας μας. Αυτό συνεπάγεται πως πλην των επενδύσεων που υλοποιούμε ετησίως σε προηγμένης τεχνολογίας οχήματα θα πρέπει και οι οδηγοί μας να είναι εκπαιδευμένοι με τέτοιο τρόπο ώστε να ανταποκρίνονται στους σύγχρονους κανόνες οδήγησης που επιτάσσουν μια σωστή και εναρμονισμένη με το περιβάλλον, την κοινωνία και τον άνθρωπο οδηγική συμπεριφορά.

Η πίστη μας στις έννοιες ασφάλεια, ποιότητα, αειφορία μάς κάνει να ξεχωρίζουμε από τον ανταγωνισμό γεγονός που αποδεικνύεται από τα σεμινάρια που πραγματοποιούμε για τους οδηγούς μας σε τακτά χρονικά διαστήματα είτε ως εταιρεία, είτε σε συνεργασία με άλλους φορείς και επιχειρήσεις. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε τα σεμινάρια οδηγών ISOPA, ADR, Αμυντικής Οδήγησης, καθώς και από ιδιωτικούς οργανισμούς, όπως Shell, ELPE, κ.ά. Τα σεμινάρια αυτά πραγματοποιούνται σε ειδικούς χώρους που έχουμε διαμορφώσει στις εγκαταστάσεις μας. Η εκπαίδευση που αποτελεί βασική επένδυση και συγκροτεί την εταιρική μας κουλτούρα αποτελεί εχέγγυο για την ποιότητα των υπηρεσιών μας, οι οποίες πιστοποιούνται μέσω του ISO 39001:2012 για την ασφάλεια των μεταφορών. Έτσι, προστατεύουμε το περιβάλλον, τους συμπολίτες μας, καθώς και την ακεραιότητα των εμπορευμάτων που μας εμπιστεύονται οι πελάτες μας.

Μάθετε περισσότερα για την εταριεία μας στο www.hartsas.gr 

Oδηγίες Συμμετοχής στο διαγωνισμό

1. Κάντε Like στη σελίδα Hartsas S.A. από κάτω (αν έχετε ήδη κάνει προχωρήστε σε βήμα (2)

2.  Ακολουθήστε την Hartsas Transports & Logistics Services SA στο Linkedin

3. Κάντε Like και σχόλιο  στη φωτο του διαγωνισμού που θα βρείτε εδώ

4. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα (Κάθε διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) και Facebook Profile δύναται να χρησιμοποιηθούν  άπαξ για μία και μοναδική συμμετοχή στην κλήρωση)

 

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας