Ακολουθήστε μας!

  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube

Title

Διαγωνισμός KERDISETO-Dermamed με δώρο 30 GLOV Quick Treat

Λίγα λόγια για το δώρο

 

GLOV: Ντεμακιγιάζ και Καθαρισμός προσώπου-ματιών με σκέτο νερό

 

Σε λιγότερο από 1 λεπτό, χωρίς γαλάκτωμα, χωρίς σαπούνι, χωρίς λοσιόν!

Η πιο σύγχρονη, εύκολη και υγιεινή μέθοδος ντεμακιγιάζ. Το GLOV είναι ένα πανάκι Microfiber που αφαιρεί με μια κίνηση την αδιάβροχη μάσκαρα και το eye-liner, μόνο με νερό, χωρίς τρίψιμο, χωρίς ερεθισμούς, χωρίς μουτζούρες!
Δεν περιέχει σαπούνι, γαλάκτωμα ή κάποιο προϊόν. Το χρησιμοποιείς με σκέτο νερό και είναι κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος ακόμα και για δέρμα με προβλήματα ακμής. Απομακρύνει το μακιγιάζ χωρίς τρίψιμό αλλα και τι σκόνη, τους ρύπους, τα νεκρά κύτταρα και το 99.9% των βακτηρίων του δέρματος.

Είναι ασύγκριτα οικονομικό και ανθεκτικό γιατί αφαιρεί το μακιγιάζ, χωρίς βαμβάκι, χωρίς γαλάκτωμα, χωρίς λοσιόν και διαρκεί για περισσότερο από 100 χρήσεις. Δεν πιάνει χώρο στο νεσεσέρ, στις αποσκευές ή στην τσάντα σας και δεν χρειάζεται να κουβαλάτε μπουκαλάκια, βαμβάκια και κρέμες στο ταξίδι σας!
Δειτε τα προϊόντα GLOV στο www.glov.gr.

 

Το GLOV κυκλοφορεί σε 3 μεγέθη:

  • GLOV- comfort με σε τετράγωνο σχήμα, 1 μεγάλη επιφάνεια και 4 μικρές
  • GLOV- on-the-go, σε σχήμα γαντιού, με 2 μεσαίες επιφάνειες
  • GLOV- quick-treat, με 2 μικρές επιφάνειες επιφάνειες, ιδανικό για να διορθώσετε το μακιγιάζ σας, ή και για να καθαρίσετε το δέρμα σας στη διάρκεια της ημέρας. Βρέξτε το και «σβήστε» οποιαδήποτε ατέλεια ή μουτζούρα στη στιγμή!

 

Oδηγίες Συμμετοχής στο διαγωνισμό

1. Κάντε Like στη σελίδα GLOV Greece από κάτω (αν έχετε ήδη κάνει προχωρήστε σε βήμα (2)

2. Κάντε Like και σχόλιο  στη φωτο του διαγωνισμού που θα βρείτε εδώ

3. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα (Κάθε διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) και Facebook Profile δύναται να χρησιμοποιηθούν  άπαξ για μία και μοναδική συμμετοχή στην κλήρωση)

 

 

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας