Ακολουθήστε μας!

  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube

Title

Διαγωνισμός KERDISETO-Men's Wellbeing Club με δώρο θεραπεία προσώπου βαθιάς ενυδάτωσης

Γνωρίστε το Δωροθέτη μας

H ιδέα της δημιουργίας του Men’s Wellbeing Club ήταν για να προσφέρει στον συνχρονο άντρα ένα χωρο όπου να μπορεί να αφιερώσει στον εαυτό του και την προσωπική του περιποίηση και ευεξία, Ενας χωρος που τον κανει να αισθάνεται οικειότητα και άνεση.
Στο χώρο μας τα μέλη μας μπορούν να απολαμβάνουν μια πληθώρα Exclusive υπηρεσιών Wellness, κοσμετολογίας και επιστημονικής ιατρικής αισθητικής.

Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό του Men’s Wellbeing Club, με μακρά προϋπηρεσία και εξειδίκευση στις μεγαλύτερες μονάδες spa και medical aesthetics, αποτελεί εγγύηση για μια ολοκληρωμένη και ποιοτική παροχή, κάτι που αποτελεί την ακρογωνιαία λίθο της φιλοσοφίας μας και καθιστά το Men’s Wellbeing Club ως μοναδικό και πρωτοπόρο χώρο στην κατηγορία του.

Είμαστε εδώ για να αξιολογήσουμε τις αντικειμενικές σας ανάγκες και να σας προτείνουμε μια σειρά εξατομικευμένων υπηρεσιών και παροχών, οι οποίες είναι ειδικά μελετημένες και σχεδιασμένες κάτω από το αυστηρότερο πρίσμα επιστήμης και επαγγελματισμού.
Ξεναγήσου στις εγκαταστάσεις μας και την άρτια υλικοτεχνική υποδομή μας.
Νιώσε την πολυτέλεια και την υψηλή αισθητική που προσφέρουν τα 400 τ.μ. αυστηρής μελέτης και κατασκευής χώρου, με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

 

Oδηγίες Συμμετοχής στο διαγωνισμό

1. Κάντε Like στη σελίδα Menswellbeingclub από κάτω (αν έχετε ήδη κάνει προχωρήστε σε βήμα (2)

2. Κάντε Like και σχόλιο  στη φωτο του διαγωνισμού που θα βρείτε εδώ

3. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα (Κάθε διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) και Facebook Profile δύναται να χρησιμοποιηθούν  άπαξ για μία και μοναδική συμμετοχή στην κλήρωση)

 

 

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας