Ακολουθήστε μας!

  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube

Title

Διαγωνισμός KERDISETO-Health & Life με δώρο ένα ανοξείδωτο μπουκάλι νερού με φίλτρο Individual

Γνωρίστε το Δωροθέτη μας

Η Health and Life δραστηριοποιείται αποκλειστικά με την ποιότητα του νερού,  η οποία είναι καθοριστική για την υγεία μας.

Σημαντικότατος παράγοντας για τον οργανισμό μας, αν όχι ο σημαντικότερος είναι το νερό που καταναλώνουμε, γι αυτό και η Ηealth & Life έχει ευαισθητοποιηθεί ιδιαίτερα σε αυτό.
Συνεχής επαφή και συνεργασία με τα πιο εξελιγμένα τεχνολογικά εργοστάσια κατασκευής φίλτρων νερού στον κόσμο, διαρκής μελέτη για τις ιδιότητες και τις μεταβολές (αυτών) του νερού από τόπο σε τόπο, αδιάκοπη έρευνα στην προσπάθεια εύρεσης του καλύτερου και πιο σύγχρονου τρόπου διασφάλισης πεντακάθαρου φιλτραρισμένου νερού, χαρακτηρίζουν την Health & Life που επιδιώκει να ανταπεξέρχεται στις πιο υψηλές απαιτήσεις.
Αποτέλεσμα όσων αναφέραμε, είναι η σταθερά αναπτυσσόμενη πορεία μας. Η αναγνώριση και επιβράβευση από τους πελάτες-μέλη μας, σε όλο τον Ελλαδικό χώρο και την Κύπρο, που αριθμούν χιλιάδες οικογένειες, ιδιώτες, αλλά και επαγγελματίες. Με βάση την στήριξη αυτή και την πολυετή εμπειρία μας, συνεχίζουμε ασταμάτητα αυτό που θεωρούμε ευθύνη μας, αυτό που θεωρούμε χρέος μας.

...

Καθαρό νερό για όλους !

 

Oδηγίες Συμμετοχής στο διαγωνισμό

1. Κάντε Like στη σελίδα Health and Life - Water Filters από κάτω (αν έχετε ήδη κάνει προχωρήστε σε βήμα (2)

2. Κάντε Like και σχόλιο  στη φωτο του διαγωνισμού που θα βρείτε εδώ

3. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα (Κάθε διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) και Facebook Profile δύναται να χρησιμοποιηθούν  άπαξ για μία και μοναδική συμμετοχή στην κλήρωση)

 

 

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας