Ακολουθήστε μας!

  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube

Title

Διαγωνισμός KERDISETO-Ομάδα 2+2 με δώρο διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Η Ξεχασιάρα Μελίσσα"

Λίγα λόγια για την παράσταση

 

"Μια Μελισσοκόμος - μέσα στις σκοτούρες της - βλέπει ένα καλό όνειρο. Πρόκειται για την ιστορία μιας μικρής μέλισσας, της Μελίσσας, που χάνει το σμήνος της, ξεχνά τον δρόμο για την κυψέλη και περιπλανιέται πολύ σε λάθος μέρη, ώσπου συναντά τον Γλύκα, έναν κηφήνα, που της μαθαίνει "Τι είναι παιχνίδι".
Η κοινωνία τον μελισσών καθρεφτίζει τη δική μας και ο σύγχρονος άνθρωπος μοιάζει με τη μικρή Μελίσσα, που θέλει δρόμο για να καταλάβει ότι η δύναμη και το νόημα της ύπαρξής της βρίσκεται μόνο μέσα στο σμήνος της. Η συλλογικότητα είναι η απάντηση στη μοναξιά και το αδιέξοδό του και το παιχνίδι η πρώτη επαφή με αυτήν την ανθρώπινη ανάγκη, που τρυπώνει στις καρδιές και πολλές φορές τα καταφέρνει να ανοίξει τον δρόμο στην αγάπη, την απάντηση σε κάθε αδιέξοδο."
Η παράσταση, που έχει παρουσιαστεί από το 2011 σε θέατρα στην Αθήνα (Εliart και Επί Κολωνώ), σε σχολεία και φεστιβάλ ανά την Ελλάδα ("Καρναβάλι της Πάτρας", "Απόκριες στο Ίλιον" για δύο χρονιές, "Η Αθήνα Γιορτάζει", 3ο "Theater Festival ΔΕΘ για παιδιά κι εφήβους") τώρα και στη Θεσσαλονίκη, στο Θέατρο Τ για 10 παραστάσεις, Φλέμινγκ 16 και Βασ. Όλγας. Τηλ. 2310854333.

Τιμή εισιτηρίου:  Κανονικό 10€,
Φοιτητικό – Ανέργων – Πολύτεκνων – Μονογονεϊκών οικογενειών -  ΑΜΕΑ 6€, Οικογενειακό 3 ατόμων 20€, Οικογενειακό 4 ατόμων 24€
Διατίθενται ατομικές προσκλήσεις για δασκάλους και νηπιαγωγούς με την επίδειξη ταυτότητας.

 

Oδηγίες Συμμετοχής στο διαγωνισμό

1. Κάντε Like στη σελίδα Θεατρική Ομάδα 2+2 από κάτω (αν έχετε ήδη κάνει προχωρήστε σε βήμα (2)

2. Κάντε Like και σχόλιο  στη φωτο του διαγωνισμού που θα βρείτε εδώ

3. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα (Κάθε διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) και Facebook Profile δύναται να χρησιμοποιηθούν  άπαξ για μία και μοναδική συμμετοχή στην κλήρωση)

 

 

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας