Ακολουθήστε μας!

  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube

Title

Διαγωνισμός KERDISETO-Symvouloi.gr με δώρο ένα 3ήμερο για 2 άτομα στο Ξενοδοχείο Σιατιστινό Αρχονταρίκι

Γνωρίστε το Δωροθέτη μας

 

Το symvouloi.gr αποτελεί τον πιο εύχρηστο και λειτουργικό οδηγό με πληροφορίες για επαγγελματίες (Λογιστές, Δικηγόρους, Σύμβουλους Επιχειρήσεων, Συμβολαιογράφους) και εταιρίες των αντίστοιχων κλάδων πανελλαδικά.
Με την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία μας, σας εγγυόμαστε μια αποτελεσματική προβολή της επιχείρησή σας, με στόχο την αναγνωρισιμότητα, την προώθηση σας στο διαδίκτυο και κατά συνέπεια εύρεση νέων υποψήφιων πελατών.
Αποκτήστε ένα ολοκληρωμένο προφίλ, με αναλυτικό κείμενο παρουσίασης, φωτογραφικό υλικό, βίντεο και χάρτη με τις διευθύνσεις και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Στην οικονομική κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα μας, έχουμε δεσμευτεί και έχουμε αναλάβει, να προτείνουμε συνεργασίες όπου οι πελάτες μας θα μπορούν να βρούν ποιοτικότερες και οικονομικότερες λύσεις μέσα από προτάσεις, οι οποίες θα τους προσφέρουν οι συνεργάτες μας!

 

Oδηγίες Συμμετοχής στο διαγωνισμό

1. Κάντε Like στη σελίδα Symvouloi.gr από κάτω (αν έχετε ήδη κάνει προχωρήστε σε βήμα (2)

2. Κάντε Like και σχόλιο  στη φωτο του διαγωνισμού που θα βρείτε εδώ

3. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα (Κάθε διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) και Facebook Profile δύναται να χρησιμοποιηθούν  άπαξ για μία και μοναδική συμμετοχή στην κλήρωση)

 

 

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας